Šibenka dobila domaćinstvo ABA 2 lige

  • 18. rujna 2023.
  • Vijesti
  • 808 Views

Šibenka će biti domaćin 6. i 7 kola ABA 2 lige koje će se igrati na Baldekinu od 18. do 22. prosinca. Narančasti će se 19. prosinca sastati s Cedevitom junior dok će 21. prosinca igrati protiv GGD Šenčur.

Na Baldekinu će tako osim Šibenke snage odmjeriti Podgorica, MZT Skopje Aerodrom, Borac WWIN, Spartak Office Shoes, GGD Šenčur, Sutjeska Elektroprivreda, TFT Mozzart Skopje, Cedevita Junior, Kansai Helios Domžale, Zlatibor Gold Gondola, Pelister Bitola i Široki.

Raspored 6. i 7. kola ABA 2 lige:

Podsjetimo, Šibenka će se od ove sezone okušati u ABA 2 ligi. Vodstvo narančastih očekuje zahtjevno natjecanje, ali i da će uz iskustvo i mlade igrače napraviti veliki iskorak.

Damir Milačić, trener Šibenke: ‘ABA 2 liga je zahtjevno natjecanje u kojem moramo dati svoj maksimum u svakoj utakmici kako bi se što bolje prezentirali, a da bi to napravili moramo mukotrpno raditi. Sve u svemu, čeka nas zahtjevno natjecanje i za to moramo biti maksimalno spremni kako na terenu tako i van njega. Moramo doslovce kroz cijelu sezonu košarku živjeti 24 sata dnevno da bi opstali i prezentirali ono najbolje od nas.’

Naslovna fotografija: Valerio Baranović

Share: