Za vikend dvije utakmice! ABA 2 liga i domaće prvenstvo, gostovanje kod Dubrave

  • 17. studenoga 2023.
  • Vijesti
  • 543 Views

Nakon teškog ritma utakmica u ABA 2 natjecanju tj. balonu koji se ovog tjedna igra na Zlatiboru, košarkaše Šibenke za vikend očekuju dvije utakmice. Prva u subotu 18.11. protiv Spartaka, a onda dan iza u nedjelju domaće prvenstvo i gostovanje u Zagrebu kod Dubrave.

Trener Milačić osvrnuo se na utakmicu protiv Širokog Brijega i najavio nove protivnike.

Damir Milačić, trener Šibenke: ‘Moram reći da sam zadovoljan utakmicom protiv Širokog Brijega. Biti konkurentan jednoj takvoj ekipi koja pretendira na sam vrh pogotovo u našim okolnostima i još smo ovdje izgubili viroznog Mandalinića za tu utakmicu bilo je jako teško očekivati da mi uopće odigramo kvalitetnu utakmicu, a ne da dođemo u priliku i dobiti. Tako da pohvale igračima. 

Čeka nas sada u subotu utakmica sa Spartakom i odmah iza toga u nedjelju igramo protiv Dubrave.

Foto: Dragana Stjepanović/NLB ABA 2 LEAGUE

Meni je sada jako bitno do utakmice sa Spartakom vidjeti tko će mi i koliko biti svjež i tu ćemo pokušati napraviti svoj maksimum.

Spartak je ekipa koja je najviše uložila, koliko sam dobio informacije ovdje, žele ekspresno ulazak u ABA 1 natjecanje. Mi ćemo pokušati biti kompletni koliko možemo biti u ovom trenutku i dati svoj maksimum. Nakon toga put za Zagreb na utakmicu protiv Dubrave. Ono što sam već naglasio i prije balona, želim kada završi utakmica sa Dubravom da mi nitko nije ozlijeđen i da se možemo dalje pripremati za ono što nam slijedi.’

Utakmicu od 18:00 sati možete pratiti na Arenasport 2.

Share: