U nedjelju protiv Heliosa. ‘Nemam idealno stanje u timu, ali da nas ima četiri tražit ćemo pobjedu’

Nevjerojatan ritam i puno utakmica u samo nekoliko dana što domaćeg prvenstva što ABA 2 lige.

Košarkaše Šibenke očekuje i posljednja utakmica u ABA 2 balonu ove nedjelje kada igraju protiv slovenske ekipe Helios Domžale.

Foto: Dragana Stjepanović/ABA League j.t.d.

Josip Pandža, trener Šibenke: ‘Helios je naša treća utakmica na balonu ABA 2 lige, a četvrta u šest dana ako računamo i Zabok.
Nemam idealno stanje u timu i nisam siguran hoće li nastupiti Foreman i Pleadin. Sigurno da to još otežava našu dosta tešku situaciju.
Međutim, da nas ima četiri tražit ćemo način kako da dođemo do pobjede i svi oni koji budu u mogućnosti, a ja u njih vjerujem i optimističan sam i nadam se da možemo slaviti protiv Heliosa. A isto tako ono što je još važnije da zadržimo zdravlje u ovom nevjerojatno teškom ritmu.’

Foto: Dragana Stjepanović/ABA League j.t.d.

Myles Howard, igrač Šibenke: ‘Nakon dvije vrlo teške utakmice u posljednjih nekoliko dana, očekuje nas i zadnja utakmica ovog tjedna protiv Heliosa. Oni su jako dobra ekipa koja je prošle godine bila u finalu ABA 2 lige. Znamo da će to biti vrlo teška utakmica i fizički zahtjevna. Kao i u svakoj utakmici moramo izaći s pravim načinom razmišljanja i pokazati da smo puno bolja momčad nego što to tablica pokazuje. Atmosfera u momčadi je odlična i jedva čekamo zaigratu protiv Heliosa i ostvariti još jednu pobjedu u ABA 2 ligi!

Utakmica protiv Helios Domžale igra se u nedjelju od 15:00 sati uz prijenos na Arenasport televiziji.

Share: