Četvrta u nizu! Šibenka pobijedila Bosco

Košarkaši Šibenke u 21. kolu Favbet premijer lige ostvarili su pobjedu na gostovanju kod ekipe Bosca rezultatom 43:88. Četvrta je to pobjeda u nizu u domaćem prvenstvu.

Uz sav respekt njihovoj mladosti i talentu mi idemo na pobjedu’ – tako je i najavio utakmicu protiv Bosca pomoćni trener Petar Maleš.

Foto: KK Bosco

Petar Maleš pomoćni trener Šibenke: ‘Čestitam svojim momcima na pobjedi. Stvarno uvjerljiva, nismo se nadali da će biti ovolika razlika, ali jednostavno cijeli tjedan smo apelirali na momke da budu maksimalno ozbiljni i koncentrirani i da moramo ući u utakmicu od početka. Tako je i bilo. Razlika je rasla iz četvrtine u četvrtinu, a pružili smo šansu i mladim igračima koji su je iskoristili. Na kraju bih čestitao ekipi Bosca, jednoj mladoj i talentiranoj ekipi za čije će se igrače još dosta čuti tako da im još jednom čestitam.’

Luka Babić, igrač Šibenke: ‘Ulaskom u utakmicu znali smo da tu ima puno talentiranih mladih igrača i nismo ih podcijenili. Postavili smo agresivnu obranu i napad je došao sam od sebe. Jednostavno smo igrali timski i zaslužili ovu pobjedu.’

Šibenka: Skorić (29), M. Lukić (6), Klarin (14), Pleadin (3), Howard (4), Foreman (15), Babić (10), Perković (2), Šarić (5), Škugor, Brajković.

U idućem kolu Šibenka će na Baldekinu ugostiti ekipu Dubrave.

Share: