Šibenka protiv Dubrave. Pandža: ‘Nadam se dobroj posjećenosti publike i pobjedi svoje momčadi’

Nakon kratkog odmora i stanke zbog Kupa Krešimir Ćosić, košarkaši Šibenke vraćaju se na parket. U 20. kolu Favbet Premijer lige u utorak 20. veljače na Baldekinu će ugostiti ekipu Dubrave.

Foto: Milan Balaban

Josp Pandža, trener Šibenke:Dubrava sigurno dolazi s velikim samopouzdanjem u Šibenik. Igrali su polufinale Kupa i veći dio utakmice bili su konkurentni Ciboni. Sigurno i bez obzira na stanje na tablici mi moramo biti maksimalno fokusirani, borbeni i koncentrirani, ako želimo tu pobjedu. To nam je prvenstveni cilj. 

Dubrava ima neku sličnu selekciju tima kao što je naša. Puno mladih igrača i puno igrača koji mogu igrati u visokom intenzitetu, koji mogu dobro trčati na obje strane i generalno imaju puno dobrih ruku za tri poena. Koncentracija i borbenost je ono što nam treba kroz četrdeset minuta da bi nastavili svoj pobjednički niz u domaćem prvenstvu.

Nadam se dobroj posjećenosti publike i pobjedi svoje momčadi.’

Foto: Milan Balaban

Antonio Klarin, kapetan Šibenke: ‘Mi maksimalno spremni dočekujemo utakmicu u utorak protiv Dubrave te se nadamo što većoj podršci s tribina kako bi skupa došli do pobjede.’

Ulaznice su u prodaji!

Možete ih kupiti u Fan shopu u sklopu radnog vremena, online na Adriaticket.com  ili na dobro poznatim mjestima:
– Diskontu Vinoploda Vinarije
– NIK Travel agencijama
– Tisak Media centrima

Utakmica se igra na Baldekinu od 18:00 sati uz prijenos na Sportskoj televiziji.

Naslovna fotografija: Milan Balaban

Share: