U subotu na Baldekin stiže Cedevita Junior

  • 23. veljače 2024.
  • Vijesti
  • 348 Views

Nakon pobjede nad Dubravom na domaćem terenu košarkaši Šibenke na svom će Baldekinu u subotu 24. veljače ugostiti ekipu Cedevite Junior u zaostalom 14. kolu Favbet Premijer lige.

Trener Šibenke, Josip Pandža: ‘Jako respektiram momčad Cedevite Junior iz razloga što igraju u visoko intenzitetu i što imaju veliki broj domaćih igrača koje vodi jedan od najboljih trenera na ovim prostorima Damir Mulaomerović. Sigurno je da ekipa ima i glavu i rep i u obrani i u napadu i za njih svakako njihovi rezultati pokazuju odnos njihove kvalitete.

Što se tiče nas sigurno da taj pristup koji je bio protiv Dubrave gdje u drugom poluvremenu nismo primili koš iz igre je nešto kako trebamo raditi četrdeset minuta ako hoćemo protiv Cedevite biti konkurentni.

Sigurno da nam je svima u interesu da nastavimo svoj niz pobjeda. Ono što nam se ne smije dogoditi to je pristup kao u prvom poluvremenu protiv Dubrave gdje smo bili u napadu sebični i neaktivni u obrani, bez koncentracije, bez želje i bez dobrog pristupa.

Imamo dva dana treninga i pokušat ćemo se usmjeriti kako treba da budemo maksimalno kvalitetni protiv Cedevite jer moramo odigrati jako dobru utakmicu protiv tako jakog protivnika, ako želimo do pobjede.’

Juraj Pleadin, igrač Šibenke: ‘U subotu nas očekuje zaostala utakmica protiv ekipe Cedevite junior. Ekipa koja se na kupu prezentirala jako dobro s brzom i efikasnom košarkom. U zadnje vrijeme su u odličnoj formi te zaslužuju sav respekt. Što se tiče nas u dobrom smo nizu i atmosferi te se nadam da ćemo i u tom tonu nastaviti. Ovim putem pozivam navijače da dođu u što većem broju te nam budu vjetar u leđa u ovoj bitnoj utakmici.’

Ulaznice možete kupiti u Fan shopu, online na adriaticket.com te na dobro poznatim mjestima:
– Diskont Vinoplod Vinarija
– NIK Travel agencijama
-Tisak Media centrima

Share: