Šibenka dočekuje Dinamo! ‘Optimisti smo i nadamo se pobjedi’

Subota, 9.3.2024., Šibenka – Dinamo

Košarkaši Šibenke u 23. kolu Favbet Premijer lige na Baldekinu dočekuju momčad Dinama.

Foto: Milan Balaban

Josip Pandža, trener Šibenke: ‘Dinamo je ozbiljno iskusan roster uz trenera koji je naš izbornik i koji ima veliku kvalitetu. Oni su točno posloženi onako kako i treba. Stanje na tablici pokazuje da su kvalitetni. Prva naša utakmica bila je donekle dobra, prvo poluvrijeme je bilo u egalu, poslije smo se uspjeli odvojiti, međutim s obzirom na iskustvo Dinama i kvalitetu terena mislim da će sada doći puno bolje pripremljeni na nas. Tada su nas donekle i podcijenili jer nismo bili konkurentni u tom trenutku ni velikim timovima ni na tablici.

Očekujem njihovu jaku reakciju, ali mi moramo biti spremni na to. Optimisti smo i nadamo se pobjedi.’

Milić Starovlah, igrač Šibenke: ‘Dinamo je jako kvalitetna ekipa s kvalitetnim rosterom koja nam dolazi u goste i na toj utakmici treba od samog početka izaći čvrsto i pokazati da želimo pobjediti u toj utakmici. Mislim da će najbitniji biti početak utakmice što nije bio slučaj u prošloj i koliko znam imamo problem zadnjih utakmica s ulaskom tako da fokus treba biti na samom početku tj. od početka do kraja i to sa velikom energijom. Trebamo obraniti domaći teren što bi bila jedna veoma važna pobjeda i nadam se da ćemo u tome uspjeti.’

Utakmica se igra s početkom u 20:15 uz prijenos na MAX sport televiziji.

Ulaznice se mogu kupiti u Fan shopu od 16:00 do 18:00 sati te sat i pol prije početka utakmice, online na adriaticket.com, NIK Travel agencijama te Tisak Media centrima.

Share: