Gostovanje kod Cedevite Junior! ‘Nije bitno koliko čovjek pada, najbolji su oni koji brzo ustaju’

Košarkaši Šibenke nakon poraza od Dinama okreću se novoj utakmici.
U sklopu 24. kola Favbet Premijer lige u srijedu putuju u Zagreb na gostovanje kod ekipe Cedevite Junior. Utakmicu su najavili trener Josip Pandža i igrač Šibenke Đorđe Topolović.

Foto: Milan Balaban

‘Cedevita je odličan trkački mladi tim sa dva kvalitetna stranca, imaju balans kvalitete i velike energije u igri i odlično su vođeni. Svjesni smo njihove kvalitete – kaže u najavi utakmice trener narančastih Josip Pandža.

Mi imamo jedan grozan šamar u zadnjem kolu gdje smo bili obrambeno nikakvi, borbeno slabi i napadački dosta bezidejni i sebični. Jedva čekamo da krene utakmica protiv Cedevite da pokažemo da nismo toliko slabi koliko je izgledala utakmica protiv Dinama.

Nismo sigurni u kojem sastavu ćemo igrati, međutim, tko god da nedostaje može ga se nadoknaditi velikom borbenosti i hrabrosti ostalih igrača. Smatram da imamo dosta kvalitete da idemo u Zagreb sa optimizmom i da tražimo pobjedu. Moramo reagirati dobro, nije bitno koliko čovjek pada, najbolji su oni koji brzo ustaju. Ostajemo pozitivni i vjerujemo u pobjedu u Zagrebu.’

Đorđe Topolović, igrač Šibenke: ‘Gostujemo kod ekipe Cedevite Junior koja se za razliku od prošle utakmice pojačala na poziciji centra. To je jedna dobra ekipa koja ima sjajne igrače, ali mi idemo u Zagreb da se prvenstveno potučemo s njima, trčimo, gradimo u obrani i da tražimo naše šanse za pobjedu.’

Utakmica se igra u Zagrebu 13. ožujka 2024. od 19:00 sati uz prijenos na Max sport televiziji.

Share: