ABA 2 Sutjeska ipak bolja: ‘Sigurno da nam ne godi ova pozicija, tražili smo pobjedu pod svaku cijenu’

Košarkaši Šibenke poraženi su u drugoj utakmici na ABA 2 balonu koji se igra u Širokom Brijegu. Bolja od njih bila je KK Sutjeska rezultatom 72:80.

Trener Šibenke Josip Pandža: ‘Mislim da smo grozno ušli u utakmicu, prvih pet minuta je bilo stvarno negledljivo. Bez ikakvog intenziteta i energije, bez dovoljne želje i borbe. Poslije smo se doveli u red. Mislim da smo kontrolirali utakmicu do negdje tridesete minute.

Imali smo problema u zadnjem pasu, u preciznosti slobodnih bacanja i otvorenih šuteva za tri poena. Sutjeska je ostala u igri i oni su na kraju nas fizički izdominirali. 

Sigurno da nam ne godi ova pozicija, tražili smo pobjedu pod svaku cijenu. Momci se jesu borili, međutim, nismo imali koncentracije da dobijemo. Čestitam ekipi Sutjeske, a mi se okrećemo suboti i tražimo pobjedu.’

Šibenku ovog tjedna očekuje još jedna utakmica i to u subotu kada igraju protiv ekipe TFT-a. Utakmicu od 18:00 sati možete pratiti an Arenasport televiziji.

Šibenka- Sutjeska 72:80

Šibenka: Skorić (2), Lukić (12), Klarin (2), Pleadin (5), Howard (1), Foreman (6), Babić (22), Topolović, Starovlah (14), Perković (8), Šarić, Škugor.

Naslovna fotografija: Dragana Stjepanović

Share: