Poraz od Splita: ‘Borili smo se, konkurirali smo, bili smo tu cijelo vrijeme…’

Nakon ABA 2 balona i pobjede nad TFT-om košarkaši Šibenke imali su samo jedan odmora na utakmicu protiv Splita u domaćem prvenstvu. Večeras su na Gripama poraženi od ekipe ‘žutih’ rezultatom 88:68.

Pomoćni trener Petar Maleš: ‘Na kraju, nerealan poraz od 20 razlike. Do 35-te minute bili smo tu na pet razlike. Raspali smo se zadnjih pet minuta i to se ne smije događati. Znači, ako se treba izgubiti, treba se izgubiti ispod deset koševa. 

Jako loš završetak i jako loš ulazak u utakmicu. na početku je već bilo deset, petnaest razlike, umoriš se kada stižeš i onda smo se vratili, pokazali karakter, da možemo igrati, da smo tu.

Čestitam ekipi Splita na pobjedi, a mi moramo raditi na tim stvarima, kako bolje ući u utakmicu i kako bolje završiti da budemo u igri do kraja. Jer, ovakve utakmice kada uđeš u egal završnicu nitko nije u prednosti.’

Luka Babić, igrač Šibenke: ‘Prvo želim čestitati svojim dečkima na odlične tri četvrtine. Borili smo se, konkurirali smo, bili smo tu cijelo vrijeme, na kraju zadnja četvrtina je presudila. Nismo imali širu rotaciju i malo smo se umorili.’

U subotu 30. ožujka u sklopu 27. kola Favbet Premijer lige na Baldekinu gostuje Zadar. Utakmica se igra s početkom u 18:00 sati uz prijenos na Sportskoj televiziji.

Šibenka: Skorić (9), Lukić (8), Klarin, Pleadin (9), Foreman, Babić (17), Topolović (6), Starovlah (12), M. Perković (7), Šarić, Škugor, Brajković.

Share: