Šibenka dočekuje Zadar! ‘Na Baldekinu nitko nije favorit i idemo na pobjedu’

Košarkaši Šibenke u subotu 30. ožujka u 27. kolu Favbet Premijer lige na Baldekinu od 18:00 sati dočekuju ekipu Zadra. Za tu utakmicu je ograničena prodaja ulaznica pa savjetujemo da svoje kupite na vrijeme.

Foto: Milan Balaban

Pomoćni trener Petar Maleš: ‘Čeka nas ekipa Zadra koja do sad ima odličnu sezonu. Prvi su u domaćem prvenstvu, osvojili su Kup i do jučer su se borili za Final Four ABA lige.

To je ekipa sa jako dobrim pojedincima koji svaki na svoj način pridonose ekipi.

Što se nas tiče i dalje imamo problem jer ne nastupa naš kapetan Antonio Klarin, Dominik Škugor ima ozljedu skocnog zgloba… tako da ćemo tu biti malo hendikepirani.

Ali uz pomoć naših navijača na Baldekinu nitko nije favorit i idemo na pobjedu.’

 

 

Milić Starovlah, igrač Šibenke: ‘U subotu igramo protiv jedne veoma ozbiljne i kvalitetne ekipe Zadra. Koliko su kvalitetni to pokazuju u domaćem prvenstvu i u ABA ligi.

Bit će to jedna jako teška utakmica za nas i fizički dosta zahtjevna, ali nadam se da ćemo uz pomoć navijača i svih ljudi koji nas dođu podržati u subotu ostaviti što bolji utisak i nadamo se doći do pobjede.’

Ulaznice možete kupiti online na adriaticket.com, u Fan shopu od 16:00 do 18:00 sati, NIK Travel agencijama i Tisak Media centrima.
POŽURITE – PRODAJA JE OGRANIČENA.

Prijenos utakmice od 18:00 sati možete pratiti na Sportskoj televiziji.

Share: