Gostovanje kod Škrljeva! ‘Vjerujem u svoje igrače, nadam se da ćemo nametnuti svoj tempo igre’

Košarkaše Šibenke ovog tjedna očekuje 28. kolo Favbet Premijer lige, gostovanje kod ekipe Škrljeva. Utakmica se igra u Kostreni u srijedu 3. travnja s početkom u 18:00 sati.

Foto: Milan Balaban

Trener Šibenke Josip Pandža: ‘Igramo puno utakmica u malo dana i naš najveći timski nedostatak je taj što ne možemo odraditi neke zajedničke treninge kako bi u kompletnom rosteru izgledali bolje na terenu.

Nama je jedina ideja vezana za Škrljevo pobjeda. Imamo neke vezane poraze u teškom rasporedu, ali generalno, nisam zadovoljan kako izgledamo na terenu i nadam se da ćemo u Škrljevu biti dovoljno dobri da možemo slaviti. 

Svjesni smo da Škrljevo igra puno bolje nego što im je trenutna pozicija na tablici. Izgubili su dosta egal utakmica i sigurno da moramo biti fokusirani svih četrdeset minuta. Ako bude tako vjerujem u svoje igrače, nadam se da ćemo nametnuti svoj tempo igre i da ćemo doći do pobjede.’

Foto: Milan Balaban

Luka Skorić, igrač Šibenke: ‘Čeka nas utakmica protiv ekipe Škrljeva. Imaju iskusne pojedince i dobre mlade igrače, ali ja mislim da smo kvalitetniji tim i da cemo u srijedu to pokazati.’

Šest je kola do kraja, a DepoLink Škrljevo se nalazi na pretposljednjem mjestu koje vodi u dodatne kvalifikacije za ostanak u ligi te ima tri pobjede manje od Alkara, koje je jedno mjesto iznad Škrljevčana. Šibenčani s druge strane čuvaju osmu poziciju koja vodi u doigravanje i koju im ugrožavaju Dubravaši, ali i Sinjani. Pobjeda bi momčadi s Baldekina uoči raspleta sezone donijela mir jer niz poraza traje prilično dugo. (HKS)

Utakmicu u srijedu od 18:00 sati možete pratiti na HKS TV.

Share: