Šibenka dočekuje Dubravu: ‘Moramo se dignuti, razmišljati timski i shvatiti za koji klub igramo’

Nakon gostovanja kod ekipe Škrljeva košarkaše Šibenke očekuje 29. kolo Favbet Premijer lige. U subotu će na Baldekinu ugostiti ekipu Dubrave, a utakmica se igra od 19:00 sati.

Foto: Milan Balaban

Trener Josip Pandža: ‘U zadnjoj utakmici protiv Škrljeva imali smo samo četiri timske asistencije. To pokazuje koliko smo bili sebični i razmišljali samo o osobnim interesima. Moramo se dignuti, razmišljati timski i shvatiti za koji klub igramo, za koju veličinu kluba igramo, da nas prati toliko ljudi da moramo biti puno odgovorniji prema rezultatu i prema klubu.

Dubrava je vezala par pobjeda i došla jako blizu nama i mi smo svojim lošim igrama ugrozili i plasman u playoff. I igrači i ja smo svjesni da nam treba pobjeda da se nastavimo boriti za playoff. 

Nadam se da će nas ovaj ‘šamar’ iz Škrljeva osvijestiti i da ćemo naći put do pobjede u subotu.’

Foto: Milan Balaban

Matej Perković, igrač Šibenke: ‘U subotu dočekujemo ekipu Dubrave i želimo prekinuti crni niz poraza. Ovo nam je jako bitna utakmica da održimo playoff poziciju. Igramo na svom terenu i želio bih pozvati sve navijače da dođu u što većem broju, da nas podrže i da idemo po pobjedu.’

Ulaznice za utakmicu Šibenka – Dubrava možete kupiti online na adriaticket.com, u Fan shopu Šibenke od 16:00 do 18:00 sati i sat ipo prije početka utakmice, te u NIK Travel agencijama i Tisak Media centrima.

Share: