Šibenka dočekuje Cibonu

Košarkaše Šibenke u utorak 9. travnja na Baldekinu očekuje zaostalo 25. kolo Favbet Premijer lige kada će ugostiti ekipu Cibone. Utakmica se igra s početkom u 20:00 sati uz prijenos na Sportskoj televiziji.

Petar Maleš, pomoćni trener Šibenke: ‘Čeka nas teška utakmica protiv Cibone. Ove sezone smo ih pobijedili u Zagrebu, oni su nas na Baldekinu. Mi smo u jednom negativnom nizu iz kojeg želimo izaći što prije da vratimo momcima samopouzdanje, a ono se najbolje i najlakše vraća s pobjedama.  Sav respekt ekipi Cibone i njenim rezultatima ove sezone, a mi jednostavno svaku iduću utakmicu idemo na pobjedu.’

Pavao Paić, igrač Šibenke: ‘U utorak nam dolazi ekipa Cibone. Za ovaj klub, igrače i navijače sigurno jedan jako poseban dan zbog obljetnice utakmice Šibenka – Bosna. Ja se nadam da ćemo prenijeti dobru energiju i borbu sa zadnje utakmice i da ćemo se malo više opustiti u napadu te probati doći do pobjede koja bi nam značila puno u ovom trenutku u borbi za playoff.

Ovim putem pozivam sve navijače i sve ljubitelje sporta u Šibeniku da dođu u što većem broju, da nas podrže i dovedu do nove pobjede.’

Ulaznice možete kupiti online na adriaticket.com, u Fan shopu od 16:00 do 18:00 sati te sat ipo prije početka utakmice, u NIK Travel agencijama te Tisak Media centrima.

Share: