Iz Krke u Šibenku! ‘Veselim se novim prilikama i promjeni okoline’

Nakon prošlotjednog predstavljanja mladog Josipa Badraka Šibenka je na Baldekin dovela još jedno pojačanje.

Miha Škedelj novi je igrač Šibenke.

Miha je rođen je 29.05.1999. u Novom Mestu. Od početka je igrao za KK Krka, tako da mu je Šibenka prvi klub van njegove zemlje.

‘Veselim se novim prilikama i promjeni okoline’ – kazao je Miha za službene stranice Kluba. ‘Već kad smo pričali i prije potpisa stekao sam dobar utisak, pozitivnu vibru i atmosferu i nadam se da će takva biti i cijela sezona pred nama. Maksimalno ću se potruditi da pomognem Klubu i da svi zajedno dođemo do što boljih rezultata. Jedva čekam da upoznam svoje nove suigrače i da krene sezona. Nadam se da će dvorana biti puna i da će nas navijači pratiti cijelu sezonu.’

@sibenka

Miha Škedelj novo je pojačanje Šibenke! Dobro nam došao! ???????? #sibenka #mojgradmojklub #baldekin #ajdesibenko

♬ original sound – Šibenka

Roko Jurlina, trener Šibenke: ‘Izuzetno sam zadovoljan što smo uspjeli dovršiti posao dovođenja Mihe Škedelja u Šibenku. Definitivno nije bilo lako, međutim, kada sam saznao da je Miha slobodan, preko nekih svojih kanala sam upregnuo sve svoje moći da ga pokušamo dovesti u Šibenku i uspjeli smo ga uvjeriti u dobar projekt i viziju Kluba u kojoj se on našao. Sigurno da mi je drago što ćemo u narednoj sezoni surađivati.

Miha dolazi iz jednog sređenog sustava. Cijelu svoju karijeru je proveo u Krki iz Novog Mesta. Svi znamo što je Krka, ima iza sebe sedam godina ABA 1 Lige i dvije godine NLB ABA 2 Lige. Miha je svih svojih devet sezona proveo u Krki i sigurno je da dolazi sa jedne veće razine i da će za nas predstavljati veliko pojačanje na pozicijama 4 i 3.

Uz sve to on je bio i na spisku seniorske Slovenske reprezentacije tako da mislim da će dodati jednu vrijednost na naš dosadašnji roster i to ne samo igračku nego i ljudsku s obzirom da znam da je dobar i karakteran momak, dobar za ekipu, voli trenirati i raditi i sigurno da će i publika to prepoznati. Vjerujem da ćemo imati dobru suradnju i da će u narednoj sezoni napredovati i pokazati još bolje igre. 

Ovim putem mu želim dobrodošlicu u Klub i puno zdravlja kao i svim igračima do sada.’

Share: