Za sve navijače vjerne narančastoj boji! Dođite i posjetite Fan shop Šibenke i HNK Šibenik

  • 23. srpnja 2024.
  • Vijesti
  • 1073 Views

Nakon što je prije dvije godine na radost svih navijača otvoren prvi Fan shop u sklopu dvorane na Baldekinu, danas je u Dalmare centru otvoren zajednički Fan shop ‘Narančasta zona’ GKK Šibenke i HNK Šibenik.

Bilo mi je super kada je otvoren Fan shop u sklopu dvorane, ali drago mi je da se ovakve stvari šire‘ – kazala nam je Divna koja je sa suprugom došla u obilazak Fan shopa.

‘I ja i muž smo veliki navijači naših klubova, svake sezone smo na tribinama, u dvorani, na stadionu i bazenu, podrška smo našim klubovima i zato uvijek kada smo u prilici želimo ih podržati i na ovakav način. Kupnjom majica, dresova i godišnjih ulaznica. Svaka čast na ovome!’

U Fan shopu možete kupiti raznolik asortiman. Za one najmlađe, za navijače i navijačice: muške, ženske i dječje majice, polo majice, dresove, privjeske, naljepnice i još puno toga…

@sibenka

Vidimo se na još jednoj lokaciji! U Dalmare centru! ???????? @hnkšibenik #ajdesibenko #mojgradmojklub #fanshop

♬ original sound – Šibenka

Narančasta zona u Dalmare centru na glavnom trgu otvorena je od 10:00 do 20:00 sati, dok je radno vrijeme Fan shopa u sklopu dvorane na Baldekinu od 09:00 do 11:00 sati.

 

Share: