Osjećaj ljubavi prema bojama kluba, igri i pokazivanju još boljih rezultata ne prestaje ni nakon sezone

  • 24. svibnja 2023.
  • Vijesti
  • 769 Views

Lukas Ivan Bobek, Ante Brajković i Dominik Škugor mlade su nade i svijetla budućnost Šibenke. Svoje minute dobili su ove sezone, pa smo ih uhvatili nakon na zasluženom odmoru.

Dobili ste ove sezone svoje zaslužene minute na parketu, kakav je osjećaj sada kada je završila?

Lukas Ivan Bobek: Zahvalan sam na prilikama koje sam dobio i definitivno mi daju još veći podstreh za rad preko ljeta kako bi bio još bolji igrač za sljedeću sezonu.

Ante Brajković: Nakon završene sezone osjećaj je divan jer znamo da smo odradili jednu odličnu sezonu, a meni osobno odlična jer sam dobio svoje prve seniorske minute.

Dominik Škugor: Željno sam iščekivao svoje minute i potrudio sam se najbolje ih iskoristit, uvijek se može bolje, ali za mene osjećaj ljubavi prema bojama kluba, igri i pokazivanju još boljih rezultata ne prestaje ni nakon sezone.

Jesu li stariji igrači davali savjete, kako na terenu tako i van njega?

Bobek: Dobivao sam savjete pomalo od svih, kako na terenu tako i van njega, ali bih posebno izdvojio Kakara, koji me učio nekim detaljima i dobrim cakama u vezi šuta za tri posto ipak igramo istu poziciju i Jambru koji mi često upućuje na greške na treninzima za vrijeme igre i kako da ih ispravim.

Brajković: Stariji igrači uvijek daju neki savjet na treningu kako nešto napraviti bolje ili nas ispravljaju ako nešto pogriješimo, a ti savjeti uvijek ‘zlata vrijede’.

Škugor: Cijeli tim je prihvatio nas mlađe igrače i atmosfera na terenu i van njega je odlična. Savjeti i sugestije od starijih i iskusnijih suigrača su uvijek dobro dosli.

Slijedi mali odmor, ide li se negdje ili se nastavlja sa treninzima?

Bobek: Nažalost ništa od odmora ni od prevelikog treniranja u skoroj budućnosti jer kroz cijeli 6. mjesec imam pisati i učiti za maturu, ali čim to završi planiram uzeti kratki odmor i nakon toga samo trening. Imam nekoliko stvari koje moram dodati svojoj igri i sigurno ću na njima raditi.

Brajković: Sad kad je završila sezona nastavljam i dalje s treninzima. 🙂

Škugor: Za pravog sportaša i istinskog ljubitelja košarke nema odmora niti kad je odmor. Za vrijeme stanke iskoristit ću priliku poraditi na nekim svojim nedostacima. Trening i košarka su moj stil i način života i od njih nikad nema odmora jer sve to radim prvenstveno iz ljubavi i želje.

Najdraži trenutak ove sezone?

Bobek: Bez razmišljanja – kad smo pobijedili Zadra na Baldekinu. A i utakmica protiv Cedevite junior na 40. obljetnicu utakmice Šibenka – Bosna mi je bila jedna od dražih, naravnobila bi mi i draža da smo dobili.

Brajković: Najdraži trenutak ove sezone je definitvno utakmica protiv Cibone u kojoj sam prvi put zaigrao na Baldekinu pred publikom.

Škugor: Svakako je to veličanstvena pobjeda nad Zadrom u neizvjesnoj utakmici, atmosfera koja je bila uzavrela, puna dvorana, rezultat koji se lovi, svakako utakmica koja je ostala u sjećanju kao puna adrenalina i emocija.

Kakva su očekivanja za iduću sezonu?

Bobek: Više minuta i više igre, pokazao sam što mogu, a na meni je da to unaprijedim i opravdam povjerenje trenera.

Brajković: Očekivanja za iduću sezonu su da pokušamo ponoviti isti rezultat kao i ove godine i da ako je moguće da napravimo iskorak.

Škugor: Očekivanja za iduću sezonu su prvenstveno još bolji rezultat, veća minutaža koju ću potkrijepiti radom, tim koji će zajedno gurati od prve do zadnje minute i neizmjerna potpora navijača koja je uvijek potrebna.

Share: