Gostovanje kod Splita: ‘Treba vjerovati i nadati se najboljem’

Početak tjedna donosi zadnju utakmicu 4. kola. Favbet premijer lige.

Nakon ABA 2 lige za košarkaše Šibenke nastavlja se domaće prvenstvo gostovanjem kod ekipe Splita u ponedjeljak od 18:00 sati.

Foto: Milan Balaban

Roko Jurlina, trener Šibenke: ‘Očekuje nas utakmica protiv Splita koji je sigurno favorit protiv nas. S obzirom na njihov domaći teren, roster koji imaju i formu koju prikazuju sigurno da su trenutno od svih ekipa u domaćem prvenstvu u najboljoj formi.

A i s obzirom na probleme koje mi imamo već neko vrijeme sigurno će biti težak zalogaj za nas, međutim mi se ne predajemo. Pokušat ćemo prvenstveno zadovoljiti kriterije u radnom dijelu koje nismo zadovoljili u prethodnoj utakmici i na kraju vidjeti dokle će nas to dovesti.

Treba vjerovati i nadati se najboljem.’

Foto: Milan Balaban

Martin Junaković, kapetan Šibenke: ‘Split je trenutno naša najbolja ekipa po svemu šta prikazuju i u ABA ligi i u domaćem prvenstvu. 

Širok roster sa puno iskusnih i odličnih igrača i individualaca. Ni sam ne znam što možemo točno očekivati u Splitu, ali mi samo moramo gledati sebe i pokušati biti bolji nego što smo bili u utakmicama prije jer sve ono što dolazi i nakon toga nam je, recimo to tako, puno bitnije nego utakmica sa Splitom.

Idemo odigrati pravu mušku utakmicu i dati sve od sebe. Nikada ne znaš. Sport piše lude priče. Ako mi budemo dobri ja vjerujem da ih možemo držati u egalu jedan duži period.’

Utakmica se igra u ponedjeljak 21.10. u Splitu u Košarkaškoj dvorani “Split” s početkom u 18:00 sati uz prijenos na MaxSport televiziji.

Share: