Šibenka ide u goste Ciboni. ‘Ako damo svoj maksimum onda se svakog protivnika može ugroziti pa tako i one najbolje kao što je Cibona’

Narančasti nakon gostovanja kod Cedevite junior u ponedjeljak, šest pobjeda za redom i prvog poraza u sezoni, ponovno idu put Zagreba. Ovog puta na ogled sa Cibonom u 8. kolu HT premijer lige koja se igra u četvrtak 17.11.2022..

‘Utakmica sa Cedevitom je završena, napravili smo jednu analizu, platili smo danak definitivno velikom broju utakmica koje smo odigrali prije te utakmice i kraćem rosteru s obzirom da su mikrotraume i ozljede učinile svoje, razrijedili su momčad i nismo se mogli adekvatno pripremiti za utakmicu sa Cedevitom‘ – kaže u najavi utakmice sa Cibonom Damir Milačić, trener Šibenke.

Za utakmicu protiv Cibone imamo samo dva dana što je još teže zato što Cibona igra jednu odličnu napadačku košarku u kojoj se zna tko šta radi i jako dobre odluke se donose. Iskusna je ekipa koja igra u Ciboni, ali puno tih igrača je igralo zajedno i u svojim prijašnjim ekipama.

Nama će ambicije na toj utakmici krojiti zdravstveni karton. Ono što je meni najbitnije je da dođemo na utakmicu zdravi  i da damo svoj maksimum, a kad je tako onda se svakog protivnika može ugroziti pa tako i one najbolje kao što je Cibona.

Foto: Milan Balaban

Jake Kakar novi igrač Šibenke, kako je najavio trener Milačić, bit će u sastavu za ogled sa Cibonom.

‘Idemo u goste jednoj definitivno respektabilnoj momčadi koja je dobro vođena i puna samopouzdanja.’ – najavio je utakmicu Ivan Gulin, igrač Šibenke. ‘Na nama je da se nakon ovog poraza od Cedevite junior u ovom kratkom periodu od dva dana pokušamo prije svega nekako ‘resetirati’ i što bolje pripremiti se za njihovu igru, da odemo u Zagreb odigrati utakmicu maksimalno pripremljeni i držati je što duži vremenski period u neizvjesnosti i naravno na samom kraju odvesti rezultat u našu korist.

Foto: Milan Balaban

Utakmica se igra s početkom u 19:00 sati, a možete ju pratiti na HKS TV.

Share: