Poraz od Spartaka! ABA 2 u prosincu seli u Šibenik

  • 18. studenoga 2023.
  • Vijesti
  • 530 Views

Zadnja utakmica posljednjeg dana balona ABA 2 lige na Zlatiboru između Šibenke i Spartaka završila je pobjedom domaćina 77:71. Dobra vijest je što se na parket nakon ozlijede vratio Myles Howard. Najbolji u redovima narančastih bio je kapetan Klarin (14), Perković (12), Foreman i Babić (10).

Foto: Dragana Stjepanović/ABA League j.t.d.

Damir Milačić, trener Šibenke: ‘U večerašnjoj utakmici presudila je kvaliteta Spartaka. Oni su odigrali jednu agresivnu utakmicu, pokušali su nas udaljiti daleko od koša što smo mi na kraju i u drugom poluvremenu imali loših odluka na tu njihovu čvrstu obranu. Mi sutra imamo vrlo bitnu utakmicu u domaćem prvenstvu, tu smo piokušali malo iskalkulirati, ali kada je ovako otvorena utakmica nema kalkulacija – mora se igrati na pobjedu. Meni je drago da participiramo jako dobro i da kada se okupimo da ćemo biti puno bolji.
Čestitke Spartaku s obzirom da je to ekipa koja pretendira na sam vrh i da mi možemo u ovakvom sastavu ovako odigrati ja sam sretan.’

Podsjetimo, Šibenka će biti domaćin 6. i 7 kola ABA 2 lige koje će se igrati na Baldekinu od 18. do 22. prosinca. Narančasti će se 19. prosinca sastati s Cedevitom junior dok će 21. prosinca igrati protiv GGD Šenčur.

Narančaste već sutra u nedjelju očekuje nova utakmica domaćeg prvenstva kada gostuju u Zagrebu kod Dubrave.

Share: